Lokal SK er stolt av å presentere Tennisfesten 2023, en storslått turnering som bringer sammen tennisspillere fra hele regionen for en helg fylt med action, spenning, og selvfølgelig, førsteklasses tennis!

Hva kan du forvente?

  • Enkelt & Dobbel Kategorier: Uansett om du foretrekker solospill eller teamarbeid, har vi en kategori for deg! Med både herre, dame, og mixed double-kategorier, er det en match for alle.
  • Junior Mesterskap: De unge talentene får også sin tid i rampelyset! Med kategorier for aldersgruppene under 12, under 15, og under 18, vil denne turneringen også fremheve fremtidens tennisstjerner.
  • Mesterklasse Workshops: Lær fra de beste! Vi har invitert nasjonale tennistrenere for å holde mesterklasser, hvor du kan finpusse ferdighetene dine og hente noen tips og triks.
  • Lokal Underholdning & Mat: Mellom kampene, nyt deilige lokale retter fra våre matselgere og nyt live underholdning fra lokale artister.

Påmelding & Billetter:

  • Deltakelse: Ønsker du å delta som en konkurrent? Påmeldingen er åpen nå! Besøk LokalSK-tennisfesten.no for å fylle ut skjemaet.
  • Tilskuere: Billetter for tilskuere er tilgjengelige for forhåndskjøp på nettstedet vårt, eller ved inngangen til Lokal Tennis Center. Barn under 12 år kommer inn gratis i følge med en betalende voksen.

Støttet av Fantastiske Sponsorer:

Vi ønsker å sende en stor takk til våre hovedsponsorer, SportyPro Utstyr og LokalFrisk Drikke, for deres generøse støtte til dette arrangementet.

Vi ser frem til en uforglemmelig helg med tennis, samhold, og konkurransedyktig moro! Enten du svinger racketen selv eller heier fra sidelinjen, bli med oss på Tennisfesten 2023 og vær en del av festlighetene!

For spørsmål eller mer informasjon, vennligst kontakt salg@wp123.no

Nyheter

Nominasjoner til Årets Trener

Årets sesong har vært en av de mest minneverdige for Lokal SK, med bemerkelsesverdige prestasjoner på flere idrettsfronter. I sentrum for denne suksessen står tre

Les mer